AcasăJigodiiA murit Dragoș Dumitriu, trompeta numărul 1 a propagandei ruse de la...

A murit Dragoș Dumitriu, trompeta numărul 1 a propagandei ruse de la Sputnik. Fostul deputat PRM a făcut infarct post-Covid, la 57 de ani

-

Sâmbătă a încetat din viață Dragoș Dumitriu (57 de ani), propagandistul numărul 1 de la Sputnik.md, agentură media finanțată de Guvernul Rusiei.

Infectat cu Covid-19, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, iar tratamentul părea să fi reușit. Editorialistul de la Sputnik a fost răpus însă de un infarct post-Covid, la vârsta de 57 de ani.

De la declanșarea pandemiei, propagandiștii de la Sputnik – cu Dragoș Dumitriu în frunte – au promovat intens acțiunile anarhiste care aveau ca scop zădărnicirea combaterii virusului. Ei au publicat intens, chiar instigator, protestele CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare), prezentând ca adevărați „eroi ai libertății” personaje precum Diana Iovanovici-Șoșoacă, Dan Chitic, Luis Lazarus, Pompiliu Diplan, dr. Răzvan Constantinescu, arhiepiscopul Teodosie și alți anarhiști anti-occidentali.

Retorica promovată în acești ani de Dragoș Dumitriu a fost una profund antiromânească, explicabilă prin simbria pe care i-a plătit-o cu regularitate Guvernul Rusiei.

/ziaristii.com/


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura