Afacerea tipăriturilor vechi. Românul care deţine o colecţie în valoare de peste 150.000 de euro. Cât costă ziarul publicat în ziua în care te-ai născut

Mai întâi şi-a deschis o pagină de Facebook unde posta imagini ale ziarelor, revistelor, cărţilor poştale şi timbrelor din colecţia sa. Fără aşteptări prea mari, a luat naştere pagina „Cadouri de hârtie veche“ care a fost primul pas către o afacere care a căpătat din ce în ce mai mult succes. „Realitatea mi-a dovedit că ideea fusese foarte inspirată“, explică Emanoil Constantin, care singur se ocupă de procurarea hârtiilor vechi, de administrarea şi promovarea paginii şi de relaţia cu clienţii.

0
259
Emanoil Constantin deţine o colecţie impresionantă de cărţi, reviste, ziare, almanahuri, dar şi timbre, în care a investit peste 150.000 de euro.
Publicaţiile pe care le deţine sunt în perfectă stare, colecţia fiind una foarte valoroasă. Practic, în ce constă afacerea lui Emanoil Constantin? El vinde hârtii vechi în general: ziare, reviste – reviste de copii, de femei, de ştiintă, de cultură, de sport, reviste rebus, reviste cinema –, manuscrise, documente vechi, almanahuri, timbre, cărţi poştale, manuale vechi, cărţi vechi (din anii 1700-1800), felicitări din perioada comunistă, ambalaje vechi – cutii de bomboane din anii ’60, ’70, ’80, pachete de ţigări –, bancnote vechi, dar şi monede, fotografii originale cu familia regală a României, precum şi cu alţi lideri mai mult sau mai puţin populari astăzi, printre care Ceauşescu şi Gheorghiu-Dej, dar şi cu personalităţi din lumea sportului, cu Nadia Comăneci, de exemplu, şi multe altele.

Citeste mai mult: adev.ro/pznjbv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.