: Acestea sunt note de lectură la cartea„S.R.S. – Nașul presei din România în dialog cu Dan Andronic și Alice Barbu” , Editura Evenimentul & Capital, Bucureşti, 2021. Cartea poate fi achiziționată aici

[… paragraf]

Trădarea lui Roncea

Trădarea  lui Victor Roncea… S.R.S. ne spune că l-a demis din cauza reportajelor antiamericane  transmise de pe frontul din Iugoslavia. Războiul  din Iugoslavia a avut loc cu mai bine de un deceniu înaintea plecării lui Victor Roncea, de la Ziua ! Cauzele plecării lui Victor Roncea de la Ziua, la acel moment sub directoratul lui  Mihai Pâlşu, sunt cu totul altele. 

Ce ascunde această confuzie ?!  Mihai Pâlşu a încercat să-l blocheze pe Victor Roncea să publice un interviu cu subsemnatul, iar la câteva minute după refuz, redacţia a fost desantată de intervenţiile purtătorului de cuvânt al S.R.I. şi ale ofiţerilor manipulatori ai agenţilor din redacţie. După plecarea lui S.R.S. , coldiştii au infestat redacţia, acesta fiind substratul trimiterii în şomaj a şefului Departamentului Externe al ziarului Ziua.

evz.ro/marginalii-la-confesiunile-autocenzurate-ale-lui-sorin-rosca-stanescu.html


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.