Clotilde Armand : USR Sector 1 l-au prins pe actualul ministru al Digitalizării cum plătește cu bani publici publicația Gândul (fițuică de manipulare controlată de un fost acționar al firmei de salubritate prin soția acestuia)

0
183

Când veți mai citi materiale denigratoare de presă să vă gândiți la asta. Colegii mei din USR Sector 1 l-au prins pe actualul ministru al Digitalizării cum plătește cu bani publici publicația Gândul (fițuică de manipulare controlată de un fost acționar al firmei de salubritate prin soția acestuia). Poșta Română se află în subordinea șefului PNL Sector 1 și plătește bani grei către Gandul pentru denigrarea mea și a celor incomozi fiului fesenistului de la Bancorex. Așa sunteți mințiți. Pe bani publici.

Am descoperit cum fiul lui Burduja de la Bancorex dă banii Poștei Române pentru calomnierea lui Clotilde Armand. Începem o serie de dezvăluiri după o muncă de câteva luni despre cum prăduiesc PNLPSD banii publici pentru PR și denigrarea celor incomozi.
Compania Naționala „Poșta Română” a achiziționat anul trecut, prin cumpărare directă, servicii de promovare și publicitate de la societatea Gândul Media Network în valoare de 17.000 euro. Este cel mai mare contract încheiat de această firmă cu o instituție publică, topul este completat de Primăria Sectorului 6 și Primăria Sectorului 4. Site-ul Gândul.ro s-a remarcat în ultimul an prin atacuri calomnioase la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, și prin faptul că promovează și susține necondiționat activitatea PNL Sectorul 1.
Actualul președinte al PNL Sectorul 1, Sebastian Burduja, a fost editorialist la Gândul, site pe care l-a folosit, înainte de a fi numit ministru, ca tribună a ideilor sale politice și pentru reclamă. Relația de parteneriat comun Sebastian Burduja- Gândul continuă până în prezent, publicația este plină de articole elogioase despre ministrul Digitalizării. Poșta Română este proprietatea Statului Român prin intermediul Ministerului Digitalizării, care deține 93,7% din numărul de voturi în Adunarea Generală a Acționarilor.
Florin Valentin Ștefan este în prezent directorul general al Poștei Române și unul dintre principalii colaboratori ai lui Sebastian Burduja. Este unul dintre liderii PNL Sectorul 1, prin intermediul căruia Sebastian Burduja controlează filiala, și ocupă funcția de secretar general. A fost membru fondator, alături de Sebastian Burduja, a formațiunii PACT. A fost partener în compania RISE Consortium, controlată de același Sebastian Burduja.
Societatea Gândul Media Network, care are site-ul Gândul, este deținută de Claudia-Cristina Săvulescu-Budeanu. Aceasta este soția lui Radu Budeanu, fondatorul tabloidului Cancan, condamnat penal la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a dus o geantă cu 3,8 milioane de dolari mită de la magnatul Energiei Bogdan Buzăianu către fostul ministru PDL Elena Udrea. Radu Budeanu a deținut 13,7% din acțiunile operatorului de salubrizare Romprest Service SA, firmă apropiată de PNL Sector 1. El a vândut pachetul de acțiuni în septembrie 2020 către Euro¬prest, unul dintre ceilalţi asociaţi ai companiei.
Filiala USR Sector 1 depune plângere penală pe numele celor doi peneliști care au impresia că banii publici sunt ai lor.


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.