Numai în România e posibil ca un infractor să aibă emisiune cu șefa propagandei unui grup infracțional organizat, la postul TV al altui infractor și asemenea mizerie să beneficieze de bani de la Guvern, în plină pandemie. #VaVedem

„Realizatorul”:

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv, in 2015, la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, în dosarul privind lucrările de renovare făcute la casa mamei fostului deputat PSD.

Patronul postului:

Magistrații de la Curtea de Apel București i-au pe omul de afaceri Marcel Păcuraru și pe fostul director al Poștei Române,Mihai Toader, la câte patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţi, în care prejudiciul a fost de peste patru milioane de euro.

Sluga pușcăriașului Dragnea și șefa propagandei grupului infracțional organizat în PSD:

Liviu Dragnea o mutase pe Anca Alexandrescu de la cabinetului președintelui Camerei Deputaților, la Guvern, pe postul de consilier al Vioricăi Dăncilă, însă după condamnarea fostului președinte al PSD, Dăncilă a demis-o.

Despre Anca Alexandrescu se spunea că este omul care o controlează pe Viorica Dăncilă.

Partenerul patronului penal: bidonul Gușă, in foto alături de inculpatul fugar mogul Romania TV Sebastian Ghiță și multiplul inculpat Dan Andronic.

Guvernul Orban baga 40 de milioane de euro în #MafiaMedia.

Malin Bot, pagina publică

Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.