AcasăDan TurturicăNou site pe piaţa media. A fost lansat de un fost şef...

Nou site pe piaţa media. A fost lansat de un fost şef Digi şi România Liberă

-

S-a lansat un nou site ştiri pe piaţa media. Se numeşte peglob.net şi a fost lansat de un fost şef Digi24.ro şi România Liberă.  Este vorba despre Laurenţiu Mihu, care lucrează în paralel şi la platforma universul.net – lansată de Dan Turturică (noul şef al TVR).

Noul site – peglob.net – este proiectul personal al lui Mihu, separat de Universul.

În principal acoperă zona de politică externă, după cum a spus jurnalistul pentru Paginamedia.ro:

„E un jurnal de politică externă pe care intenţionez să îl cresc încetişor, în ideea de a face acest domeniu mai digerabil pentru publicul larg”, a spus fostul redactor-şef adjunct Digi24.ro şi România Liberă.

Pe site, Mihu a mai scris şi:  „PeGloB nu se naşte întâmplător de 1 Decembrie. Unora le poate suna paradoxal, dar rătăcesc pe un drum ce se înfundă.  PeGloB nu marchează Ziua Naţională ca pe o închidere în sine, ci ca pe un dar al deschiderii strategice către lume. Către lumea din interior şi către lumea din exterior; către universul românilor şi cosmosul internaţional.”

/www.paginademedia.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1989 – 1990. Lungul drum al „Scînteii” către „Adevărul” şi revoluţia...

0
Resurecţia „Adevărului“ nu este o pagină scrisă cu mândrie. Modul în care cotidianul a reapărut porneşte din teama unor ziarişti cu deprinderi comuniste în...