Reprezentantul Guvernului în Arad a cerut Poliţiei date personale despre jurnalistul Lucian Valeriu, însă poliţiştii au refuzat să le ofere fără acordul celui vizat.

Numeroase critici îl vizează pe prefectul Aradului, Gheorghe Stoian, în aceste zile, după ce s-a aflat că a transmis o solicitare cel puţin neobişnuită către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. Stoian a cerut instituţiei date cu privire la acreditarea jurnalistului Lucian Valeriu pe lângă IPJ, în contextul în care este cunoscut că prefectul l-a dat în judecată pe ziarist pentru un articol mai vechi şi a pierdut procesul la prima instanţă de judecată.

Acuzaţiile jurnalistului

Într-un articol pe care l-a scris după demersul prefectului pe lângă IPJ, Lucian Valeriu arată că reprezentantul Guvernului “vrea să târască în tentativa sa de șantaj organele statului”.

Ziaristul a declarat, pentru Jurnal Arădean şi Aradon.ro, că îl va acționa în judecată pe prefect, “împreună cu alte trei persoane publice, faţă de care a comis infracțiunile de abuz de putere și șantaj”.

mai mult la   /www.aradon.ro/


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.