AcasăG4MediaPremieră în presă. Jurnalistul G4media.ro Alex Costache a câștigat procesul cu fostul...

Premieră în presă. Jurnalistul G4media.ro Alex Costache a câștigat procesul cu fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, condamnat pentru corupție și fugit în Italia, după ce acesta a scris despre ziarist că e ”agent plătit de SRI”

-

Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză jurnalistului G4media.ro/Știrile TVR Alex Costache în procesul intentat fostului ofițer SRI Daniel Dragomir (foto), condamnat pentru corupție și fugit în Italia, după ce acesta a scris despre ziarist că este ”agentul Alex Costache de la TVR (plătit de două ori din bani publici, și de la TVR și de la SRI)”, potrivit deciziei instanței.

„Decizia nu este defintivă, dar este executorie, putând fi atacată de Daniel Dragomir cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție. Recursul în civil este o cale extraordinară de atac„, a declarat pentru G4media.ro avocata Nicoleta Popescu. Avocata este cea care l-a reprezentat pe jurnalist în procesul cu fostul ofiţer SRI. Nicoleta Popescu este şi cea care a câştigat la CEDO procesele deschise de fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi judecătoarea Camelia Bogdan, precum şi multe cauze interne privind drepturile omului.

mai mult la  /www.g4media.ro/


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura