PRIMĂRIA CAPITALEI, SUCCES FINANCIAR. Nicușor Dan a reușit să facă Bucureștiul mai credibil financiar decât România! Agenția Fitch a acordat rating A orașului și remarcă „planul de investiții ambițios“

0
254

Agenția de rating Fitch, una dintre cele mai importante la nivel mondial, a crescut nivelul de credibilitate financiară a Bucureștiului la categoria A, cu o treaptă mai sus decât ratingul pe care-l are România guvernată de coaliția PSD-PNL. Agenția menționează că felul în care este condusă Capitala asigură o puternică stabilitate financiară și remarcă planul de investiții al actualei administrații.

Primarul Nicușor Dan, care a găsit Bucureștiul, în octombrie 2020, în stare de faliment nedeclarat, cu 3 miliarde de lei datorii curente, conturile blocate și furnizorii refuzând să mai colaboreze cu Primăria, a reușit în 3 ani să redreseze financiar instituția.

Informația a fost ocultată de posturile TV de știri, care duc o amplă și susținută campanie împotriva primarului Nicușor Dan. Toate eforturile sunt coordonate pentru a o readuce la primărie, începând din 2024, pe Gabriela Firea, de la PSD.

mai mult la:

/ziaristii.com/


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.