Regimul criminal de la Kremlin l-a reținut și amendat cu 40.000 de ruble pe redactorul publicației de opoziție „Vziatka” („Mita”), Iuri Piciughin

0
458
Regimul criminal de la Kremlin, prin instanța de judecată din orașul Ceboksarî al Republicii Ciuvașia, l-a reținut și amendat cu 40.000 de ruble pe redactorul publicației de opoziție „Vziatka” („Mita”), Iuri Piciughin, pentru discreditarea armatei ruse. Evenimentul s-a produs pe 6 decembrie, după ce jurnalistul anti-putinist și-a exprimat liber gândurile într-un articol legat de „operațiunea specială”, anunță site-ului postului de radio Svoboda.
Era cunoscut faptul că acesta se împotrivise de la bun început unei agresiuni ruse în Ucraina. „Du-te să mori pentru țară și cumpără-ți singur muniția, și roagă-ți soția să-ți trimită tampoane pe front. Tampoane, berete și pantaloni, și o cască este mai bună cu o vestă antiglonț. Ei au jefuit totul (se referă probabil la politicienii ruși corupți), iar tu du-te să mori pentru asta”, a scris Piciughin cu trimitere directă la recrutul clasic, fără experiență, care urmează să fie expediat ca o „carne de tun” pe câmpul de bătălie din statul invadat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.