AcasăJurnaliștiSfarsitul mafiei din presa din Moldova. Maia Sandu cere Anticoruptiei sa „investigheze...

Sfarsitul mafiei din presa din Moldova. Maia Sandu cere Anticoruptiei sa „investigheze finantarea ilegala a unor institutii media”: „Dezinformarea si manipularea au acaparat toate institutiile”

-

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut joi procurorilor anticoruptie sa investigheze modul in care sunt finantate institutiile media. „CNA (Centrul National Anticoruptie, DNA-ul moldovenesc) nu face nimic pentru ca sa investigheze si sa elucideze finantarea ilegala a unor institutii media”, a acuzat Maia Sandu la postul national de televiziune.

„CNA n-a facut nimic atunci cand grupari mafiote au capturat statul. CNA nu a facut nimic atunci cand dezinformarea si manipularea au acaparat toate institutiile, CNA nu face nimic pentru ca sa investigheze si sa elucideze finantarea ilegala a unor institutii media. Este foarte mult de lucru pentru CNA si speram, intr-o zi, sa se apuce de lucru”, a subliniat Maia Sandu.

mai mult la /www.aktual24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

1989 – 1990. Lungul drum al „Scînteii” către „Adevărul” şi revoluţia...

0
Resurecţia „Adevărului“ nu este o pagină scrisă cu mândrie. Modul în care cotidianul a reapărut porneşte din teama unor ziarişti cu deprinderi comuniste în...