VIDEO. Jurnalist TV trimis în Ucraina, viral pe internet după ce a transmis în 6 limbi

0
471

Un reporter TV a devenit viral pe internet după apariţia unor imagini în care relatează despre evenimentele din Ucraina în şase limbi diferite.

Jurnalistul britanico-germano-luxemburghez Philip Crowther, în vârstă de 41 de ani, este corespondent internaţional al Associated Press (AP). El a postat pe Twitter un montaj video care-l arată transmiţând luni în timp real din Piaţa Libertăţii din Kiev în engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză şi luxemburgheză pentru posturi de ştiri din mai multe ţări despre tensiunile militare ruso-ucrainene.

Montajul său a avut peste 7,1 milioane de vizualizări, a primit circa 57.000 de like-uri şi a fost redistribuit pe Twitter de peste 9.000 de ori. Cei care l-au vizualizat au fost impresionaţi de competenţele lingvistice ale ziaristului poliglot, iar unii au mărturisit că habar nu aveau că există limba luxemburgheză.

„Sunt uimit să văd că cineva poate vorbi atât de multe limbi, care pentru urechea mea neinstruită sună fluent”, scrie un internaut. „Tipul acesta e probabil un fel de super-spion part-time” sau „Eşti strălucitor!”, au scris alţii.

Clipul i-a adus lui Philip Crowther şi admiratoare, una dintre ele scriind: „Oh, Dumnezeule, bărbatul acesta e căsătorit ?? Dacă nu este, unde îl pot contacta?”’.

/www.digi24.ro/stiri/externe/


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.