Mișcare spectaculoasă la B1 TV: două „pietre de moară” ale postului patronat de Sorin Oancea și Bobby Păunescu au fost date afară. E vorba de Andrei Bădin și Sorina Matei – un abonat la șpăgi cu aromă baronal-penală PSD-istă și o vuvuzea care a dus isteria mincinoasă la cote abominabile. Doi moderatori care au întreținut minciuna cu „Statul Paralel care arestează oameni nevinovați” (de regulă, politicieni corupți sau moguli media).

Andrei Bădin este un vajnic apărător al Ordonanței 13 și al infractorilor, un mare dușman al justiției și al protestelor #Rezist. Individul are o motivație solidă pentru acest comportament: interesul propriu. El a fost cercetat penal pentru luare de mită, după ce SRI a interceptat discuțiile sale cu fostul baron PSD de Mehedinți, Adrian Duicu.

Pe vremea când Duicu era președintele Consiliului Județean Mehedinți, Bădin a fost înregistrat prins cu o șpagă de 5.000 de lei din partea baronului PSD. În rechizitoriul de trimitere în judecată, procurorii menționau: „În luna august 2013, numitul Bădin Andrei-Dan, realizator al unei emisiuni televizate, difuzată de un post de televiziune național, a pretins și primit de la inculpatul Duicu Ioan-Adrian suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presă care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului și al Schimbărilor Climatice. După primirea acestei sume de bani, emisiunile realizate de către Bădin Andrei-Dan nu au mai abordat subiectul referitor la presupusele nelegalități săvârșite de persoana respectivă”.

mai mult la  /ziaristii.com/


Descoperă mai multe la Jurnalistul Romania ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.